tiistai 31. joulukuuta 2013

Aa-lenn-nus-mintti


Vuosi vaihtuu ja varastot päivitetään. Alennusmyynnin aika on NYT, niin kuin jokainen täyspihi joulumuori tietää. Nurkat puhtaiksi, tehdään tilaa uudelle! Löytöjä! Hämmästyttäviä juttuja! Uudenveroisia antimia! 

Joululta jäi varastoon loppuun kaluttuja tai muuten epäonnistuneita loppusointuja. Korjaa luusi - sulje suusi. Tahtois rakentaa - saattais masentaa. Olet mieron tiellä - kohtaammeko siellä? Sinusta unelmoin - jos hommiltani voin. Jäytää - räytää - nyt jää tää. Joulun kellot - kuokkii pellot. Rimmaa kuin...

Pönötysvaraston tyhjennyksessä nyt seipäänniellyttä retoriikkaa, ruutikuivia fraaseja, onttoja lauseita. Sovita ennen valintaa, ehta tavara kolisee, narisee, nakuttaa ja sitten kiukuttaa.

Kunnon keljutus ei nyt paljon maksa - tule ja poimi parhaat päältä. Vanhoja harmeja ja kaunoja ulosheittohintaan, varasto on lähes rajaton, mutta pidä kiirettä, mehevimmät viedään ensin. Sopivassa maaperässä menestyvät ja lisääntyvät kuin itsestään, valitettavasti, valittaen.

Meheviä sukuriitoja rajoitettu jäännöserä. Alkuperäiset kiukuttelijat jättivät jälkeensä. Perikunta myy, ei veroseuraamuksia. Voidaan myös sopia vaihdosta. Vaitioloa ei taata eikä takuu kata mitään muutakaan, tämä koskee myös vekseleitä.

Laiskuutta ja saamattomuutta, todella iso erä, menee edullisesti, parasta ennen päivään on reilusti aikaa, ehdit kyllä käyttää. Jos siis jaksat tai huvittaa.

Tätä löytöä ei kannata missata! Puolitosia tai kokonaan tuulesta temmattuja huhuja ja  juoruja. Luksusversiot kuvien kera. Keltaisessa mausteliemessä marinoituja, säilyy hyvin. 30 %:n alennuksella, osa jopa – 90 % vanhasta hinnasta. Ei vaihto-oikeutta.

Kateutta, parasta laatua. Vihreästä lähes sysimustaan. Aina jollakulla toisella menee paremmin. Sopii hyvin energianlähteeksi keljumpiin kotitöihin kuten mattojen tamppaukseen. Muut energiasovellukset vielä prototyyppivaiheessa. Ole edellä aikaasi ja tee todellinen energiatehokas löytö!

Tehokasta imartelua, hapanimeläkastikkeella. Kyllä toi sulle sopii vaikka ei enää muotia olekaan. Tuollainen runsaampi vartalo on kyllä trikoossa edukseen. Aika ihanasti stailattu vanha turkki sulla. Ai ostit sitten uuden? Tuoko se on? Kyllä sillä rahalla olisi kunnollisenkin saanut. Huomasitko muuten matkallasi ostaa niitä edullisia vartalonmuokkaustuotteita? Sieltä olisit saanut peruukinkin pilkkahintaan…Niin kai. Tai sitten ei. Olisi mukava päästä eroon vanhoista kankeuksista ja hölmöilyistä ja uudemmistakin ankeuksista ja elää seuraava vuosi positiivisena ja ihanana ja valoisana ja --- ja --- ja… 

Todellisessa elämässä törmää kaikenlaiseen, itsessään ja muissa. Muista ihmisistä yleensä huomaa virheetkin helpommin. Kun itse on ihan oma tahditon itsensä, sen sivuuttaa elegantisti. Yritetään kumminkin!


Otsikko on oikein kirjoitettu. Kauan sitten Rouva Matkailija vieraili Kaupungissa ja kävi myös ostoksilla. Mukaan tarttui tyylikäs leninki, jota muu seurue kilvan ihaili. Moni halusi tietää, mistä aarre oli ostettu. Tottahan rouva kaupan nimen neuvoi.