keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Nukun vasta ensi vuonnaTämän vuoden unet on nyt nukuttu.  Tämän vuoden joulunrippeet on kohta syöty. Tämän vuoden postit tulivat juuri. Ei yhtään laskua, mutta onhan niitä ollutkin.

Jos haluaa juhlia, uusi vuosi on hyvä syy. Jos ei halua juhlia, joutuu kuitenkin kuuntelemaan raketteja aamukahteen, ainakin, ja silloin tulee mieleen, että jospa kuitenkin…

Uusi vuosi aloittaa kaiken alusta kirjanpidossa, verotuksessa, uimahallin jumpparyhmissä, kansalaisopiston kursseilla ja monessa muussa. Ihmisen päässä ei onneksi ole saranaa tai kytkintä, josta sielun voisi nollata tai kääntää uuteen asentoon. Tulevaisuus alkaa joka aamu yhtä lailla alusta ja uuden ajatuksen tai laihdutuskuurin tai käsityön tai harrastuksen aloittamiseen ei kalenteria tarvita. Ryhdikkyyttä se kysyy. 

Olen päättänyt jatkaa blogin kirjoittamista. Olen päättänyt, että jatkossakin kirjoitan sitä ja siten, miltä tuntuu. Olen päättänyt. Miten päätökseni toteutuu, se nähdään.

Kiitos hyvästä vuodesta ja onnellisia ajatuksia tulevaan! Nautitaan elämän antimista!Franz Kafkan muistomerkissä tulevaisuus ja entinen ovat läsnä. Hedelmätorilla nykyisyys on tuoreimmillaan.