perjantai 21. kesäkuuta 2013

Its’ magic in the air!
Se on taas se aika. Neidon ja neidoksi itsensä tuntevan on syytä tehdä taikoja, jos mielii viettää juhannuksen jälkeistä elämää parisuhteessa. Minkälaisessa parisuhteessa - siitä ei taikojen yhteydessä ole yleensä puhuttu. Juhannustaikojen syntyaikaan parisuhde kuin parisuhde on ilmeisesti ollut tyydyttävämpi vaihtoehto kuin riutuminen sinkkuna.

Kerää seitsemän kukkaa tai yrttiä tyynysi alle. Kun painat pään pielukselle, nukahdat ja saapuu tuleva ylkäsi sinua unessa tervehtimään.
Valitse yrtit huolella. Kerää ne mieluummin seitsemältä eri niityltä. Taikaa voi tehostaa ryhtymällä toimeen au naturel eli luonnontilassa.

Piehtaroi juhannusyön kasteessa niityllä äläkä katso taaksesi ja ylkä tulee… tai miten se nyt olikaan… ainakin hyttyset, paarmat, ampiaiset, punkit ja iilimadot voivat tulla ja puraista. Juhannusyö on verenimijöiden sesonkia.

Mikä tahansa juhannustaika näyttää toimivan paremmin, jos taikojen tekijällä ei ole rihmankiertämää yllään. Huomattava on myös se tosiasia, että kaikki taiat on tarkoitettu tytöille ja naisille. Millaisia taikoja pitäisi puutteesta kärsivän miehenpuolen tehdä? Vai onko niin, että kun niityt ja rantakoivikot ovat täynnä lemmenkipeitä tyttäriä, uroksilla on vain valitsemisen vaiva?

Tehdään taikoja tai ainakin syödään hyvin ja nautitaan kesäyöstä. Kuu loistaa suurena ja maa on lämmin paljaan jalan alla, metsä ja niitty tuoksuu, linnuilla on konsertti. Ihanaa kesää, vaatteet päällä tai ilman!