keskiviikko 9. lokakuuta 2019

Wirallinen pöytäkirjaAika:             Perjantaina, aamukahviaikaan
Paikka:          Kantapöytä kantakahvilassa
Läsnä:           Kaksi isoäitiä 

1.     Kokouksen avaus
Todettiin tapaaminen asianmukaisesti kokoon kutsutuksi ja erittäin päätösvaltaiseksi. 

2.     Esityslistan hyväksyminen
Esityslista oli alustavasti käsitelty alustavassa puhelinkeskustelussa, jota oli käyty jo edellisenä iltana. Hyväksyttiin esityslista ja päätettiin, että työjärjestystä voidaan tarvittaessa muuttaa tai parantaa. 

3.     Aikaisempien kokousten pöytäkirjat 
Todettiin, että aikaisempien kokousten pöytäkirjat olivat vielä hyvin muistissa ja ajan tasalla. Annettiin puolin ja toisin palautetta. 

4.     Perheasiat
Päivitettiin ja päiviteltiin lasten ja lastenlasten kuulumiset. Kaikki näyttää olevan hyvällä tolalla. Isoäidit ovat huomanneet olevansa sekä tärkeitä että tarpeellisia. Isoisien roolia on syytä jatkossakin korostaa, sillä heillä on voimia ja tietotaitoa. 

5.     Yhteiskunnalliset asiat 
Merkittiin tiedoksi ja arvioitiin ajankohtaiset henkilövalinnat päättävissä elimissä. Päivitettiin tiedot kummankin osanottajan osallistumisaktiivisuudesta omissa yhdistyksissään sekä luottamustoimista. Todettiin, että vähemmälläkin reuhtomisella ihan mainiosti pärjää. 

6.     Seuraava tapaaminen 
Sovittiin seuraavan tapaamisen askelmerkeistä ja aiheesta. Asiaan palataan vielä tarkentavien puhelinsoittojen myötä, mutta jo nyt voidaan todeta, että asiat ovat hyvin hallussa. 

7.     Kantakahvilan tarjoilut 
Todettiin kantakahvilan kahvi vahvaksi ja aromikkaaksi, niin kuin tuleekin. Lehtitaikinasta valmistettujen wienereiden täyte oli herkullinen, koristelu ylenpalttinen, mutta pohjan rakenne turhankin sitkeä. Päätettiin seuraavalla kerralla valita toisenlaiset pullat. 

8.     Kokouksen päättäminen
Kokous päättyi hyvässä yhteisymmärryksessä lämpimään halaukseen. Työjärjestys oli toteutunut muutoksitta. Päätöksiin ja keskusteluihin oltiin tyytyväisiä, ehkä kahvipullien pientä rakenteellista puutosta lukuun ottamatta. 

Osallistujat lähtivät omille tahoilleen, toinen kotihommiin, toinen kauppaan tekemään ruokaostoksia pitemmän kaavan mukaan.  

Vakuudeksi 


Huomautus 10.10.2019  
Tampereen kirjeenvaihtaja tarkasti pöytäkirjan ja nosti esiin kaksi puutetta. Pöytäkirjantarkastajia ei ole valittu eikä ääntenlaskijoita nimetty. Tämän jälkeen Tampereen kirjeenvaihtaja tarkasti pöytäkirjan ja totesi sen kokouksen kulkua vastaavaksi. Asiasisältö oli yhtä runsas kuin vastaavissa pöytäkirjoissa keskimäärin. Äänestyksiä ei ollut, joten ääntenlaskijoitakaan ei olisi tarvittu. Pöytäkirja on näin hyväksytty. 
Ei aihetta enempään.